Medlemsinfo

Mat & öppetider
Garaget öppnar alltid 19.30. Uppträdandet startar ca. 22.00 (Om inte annat anges) Det finns god mat att köpa. En meny kommer att vara tillgänglig här på hemsidan och du kommer att kunna göra en beställning direkt på medlemsidorna.

Bokning av biljett
Två viktiga saker att komma ihåg vid bokning av biljett.

  1. Först och främst så måste du ha användarnamn och lösenord för att komma åt medlem/bokningssidorna. Dom uppgifterna har du fått via mail och i vissa fall via vanlig post. Har du tappat bort uppgifterna får du maila oss för att få nya uppgifter. OBS! Ring ej, vi har fullt upp med administrationen ändå.
  2. När du nu har loggat in på medlemssidorna så ska du ange ditt födelsedatum (ÅÅÅÅMMDD) och medlemsnummer. Här är det viktigt att du anger samma födelsedata som du angav när du registrerade dig som medlem, det är det och medlemsnumret som identifierar dig.

Du kan bara boka 1 biljett per medlem. Du kan alltså inte köpa åt andra medlemmar, bokningen är personlig och gäller bara dig.

Och kom ihåg: först till kvarn gäller…

Förnyelse av medlemskapet
Medlemskapet gäller i 1 år (kalenderår). Medlemsavgiften (250 kr) skall betalas vid årsskiftet. För att förnya så betala in på Bankgiro: 5890-4038. Kom ihåg att ange namn och medlemsnummer (så blir Jakob jätteglad).

Stadgar
Hittar du här

– Själv tycker jag väldigt mycket om när folk bokar och betalar på nätet. Har lite svårt att få bokföringen att stämma med skrynkliga postIT-lappar och ”en näve pengar”.

…. några ord från vår man i rymden (hårt slitande gaderobiär/kassör/musiker ).